A gyümölcs legjavát adjuk az egészséges és élvezetes élethez

 
Tigris labdával
2006-06-26 12:46:02

A SIÓ Vitatigris új, öt hónapig tartó gyereksport-sorozata, amely a Tetra Pak és a Minimax közreműködésével öt hónap alatt országszerte öt sportágat ölel fel, azért jött létre, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás szükségességére népszerű és kevésbé ismert – a judo mellett foci, mountainbike, vitorlázás és futás – sportokon keresztül, amelyeket bármelyik kistigris bátran kipróbálhat, akár óvodás, kisiskolás kortól kezdve.

A Tigrisbukfenc sorozat júniusi állomásán, az Újpesti Torna Egylet Labdarúgó Szakosztálya szervezésében június 24-én a Megyeri úti Stadion pályáján 6 csapat, az UTE, a Kispest Honvéd, az Ikarus BSE, a II. kerület UFC, a Dunakanyar SE és a Gödöllői Futsal SE 1996-os születésű csapatai mérkőztek meg a SIÓ Vitatigris Tigrisbukfenc verseny érmeiért és a győzteseknek járó ajándékokért.

A párhuzamosan futó Labdarúgó Világbajnokság legjobb meccseinek hangulatát felidéző izgalmas játéknak rengetegen szurkoltak – testvérek, szülők, nagyszülők, barátok. A kupa végül hazai pályán maradt: a döntőben az UTE csapata legyőzte a II. kerület UFC focistáit.

A Tigrisbukfenc sorozat versenyeiről a Minimax tévéműsorában, magazinjában és honlapján tájékozódhatnak részletesebben.

Kapcsolódó linkek