A gyümölcs legjavát adjuk az egészséges és élvezetes élethez

 
A Balaton új királynője
2006-08-07 12:35:03

A döntőt megelőzően a királynőjelöltek fotózásokon, televíziós szerepléseken, és egy öt napos felkészítő táborban vettek részt. A táborban a különböző előadások mellett a három fellépő ruhához (koktélruha, utcai viselet, és bikini) illő koreográfia betanulására törekedtek, hogy ne csak szépségükkel, hanem látványos show-műsorukkal is elkápráztassák a Siófoki Szabadtéri Színpad látogatóit. A verseny gálaestjét a versenyzők előadása mellett olyan neves sztárfellépők műsora is színesítették, mint például a Crystal együttes, a Fourtissimo fúvós quartett, és a Budapesti Táncstúdió produkciója.

A hűvös levegő ellenére az eredményhirdetéshez igen felforrósodott a hangulat. Abban mindenki egyetértett, hogy az eddigi legerősebb mezőny volt az idei, minden versenyző méltó lett volna a koronára, így tippelni is nagyon nehéz volt, hogy ki nyeri meg a Balaton királynője címet! A végső döntést azonban egy neves zsűri hozta meg, melynek tagjai között megtalálhattuk Gombosi Adriennt, a tavalyi győztest, Fésűs Nelly művésznőt, Hajas László fodrászmestert, Dr. Seffer István plasztikai sebészt is.

A szervezők a közönség véleményére is kíváncsiak voltak, így a lányokra sms-ben szavazni is lehetett. A szavazást a mindig mosolygó, 18 éves, nagymarosi Heincz Eszter nyerte.

Majd következett a legizgalmasabb pillanat, az első három helyezett kihirdetése.

A harmadik helyezett a Nyíregyházán élő, 18 éves Maximovits Anett lett, aki elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy ennyi gyönyörű lány közül ő az első háromban benne lehet.

Második helyezett a 19 éves budapesti Horváth Krisztina lett, aki tavaly már indult ezen a versenyen, de akkor negyedik helyezést ért el, így most nagyon boldog, hogy ilyen előkelő helyen végezhetett.

A legfontosabb pillanat pedig csak ezután következett, hiszen már mindenki alig várta, hogy megtudhassa, ki lesz a SIÓ Miss Balaton 2006 cím és a vele járó Skoda Fabia tulajdonosa!

A legboldogabb ezen az estén végül a 20 éves budapesti joghallgató, Zimány Linda lehetett, hiszen ő lett a királynő, és tőle megtudhattuk, hogy élete legnagyobb vágya teljesült ezzel, hiszen már rég óta nagy álma a SIÓ Miss Balaton korona elnyerése. A koronázást és a sok nyeremény átadását könnyzáporok közepette élte át, így biztos lehetünk benne, hogy őszinte öröme méltóvá teszi a Balaton koronájának viselésére.

Letölthető anyagok


Kapcsolódó linkek