A gyümölcs legjavát adjuk az egészséges és élvezetes élethez

 
SIÓ Vízitigris
2006-09-01 12:33:23

A SIÓ Vitatigris új gyereksport-sorozata, amely a Tetra Pak és a Minimax közreműködésével öt hónap alatt országszerte öt sportágat ölel fel, azért jött létre, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás szükségességére népszerű és kevésbé ismert – a judo mellett foci, mountainbike, vitorlázás és futás – sportokon keresztül, amelyeket bármelyik kistigris bátran kipróbálhat, akár óvodás, kisiskolás kortól kezdve.

A Tigrisbukfenc sorozatban augusztus 26. és 31. között került sor Tigrisbukfenc Kupa Magyar Köztársaság Ifjúsági és Serdülő Vitorlásbajnokságra Balatonföldváron a Spartacus Vitorlás Egylet szervezésében.

A kevésbé ismert sportban számos nemzetközi sikerrel, Világ- és Európabajnoki címekkel is büszkélkedhet hazánk.

A Tigrisbukfenc Kupán az öt hajóosztályban induló több mint kétszáz versenyző között a legifjabbak csupán nyolcévesek voltak, és a fiúk mellett a lányok is szép számban – és szép eredményekkel – képviseltették magukat. A többnapos versenyen a futamok után a parton zenés szórakoztató és környezettudatosságra nevelő (Ökopannon, IKSZ) programok várták az ifjú versenyzőket. Az éremeső és az ajándékok mellett a legirigyeltebb kitüntetést az jelentette, amikor Vitatigris személyesen adta át az ajándék tigrisfigurákat a győzteseknek.