A gyümölcs legjavát adjuk az egészséges és élvezetes élethez

 
Beszámoló a SIÓ Miss Balaton döntöjéről
2007-08-04 12:02:33

SIÓ Dr. Miss Balaton

Kilencedik alkalommal is méltó helyre került a Balaton koronája, hiszen idén is egy gyönyörű, intelligens hölgy lett a SIÓ Miss Balaton 2007 Szépségverseny győztese.

A 22 éves Dr. Finta Eszter nemrég diplomázott és szerezte meg jogász végzettségét, és az ezzel járó doktori címet. Az eredményhirdetéskor, mikor meghallotta nevét, zokogni kezdett, hiszen el sem hitte, hogy lehet, olyan szerencsés, hogy szinte egy hónapon belül sikerül elérnie élete két legfontosabb címét, a doktori és a Miss címet.

A 250 induló közül legszebbnek választott Dr. Miss Balaton győzelmével egy vadonatúj Škoda Fabia tulajdonosa is lett, továbbá egy évig Siófok város háziasszonyaként képviseli a „magyar tengert”. A királynő első udvarhölgye a 23 éves Dammak Jázmin, második udvarhölgye pedig a két éve is harmadik helyezést elérő 20 éves Wintsche Orsolya lett.

SIÓ Miss Balaton ´77

Az idei évben a szervezők úgy döntöttek, hogy a 30 éves SIÓ ünneplésére az 1977-ben született, 30 éves hölgyeknek külön mezőnyt indítanak. Összesen 40-en indultak a '77-es versenyen, és a legszebb 8 versenyző jutott a döntőbe. Közülük a szakmai és közéleti személyiségekből álló zsűri úgy döntött, Kávási Anikó fejére kerüljön az a korona, mellyel egyben a SIÓ arca is lett. Udvarhölgyei a győri Németh Erika, és a budapesti Racsits Katalin lettek, akik szintén nagyon örültek a helyezéseknek. Mindhárman egy-egy értékes utazást kaptak ajándékba a SIÓ elismeréseként.

Letölthető anyagok


Kapcsolódó linkek