A gyümölcs legjavát adjuk az egészséges és élvezetes élethez

 
SIÓ Könnyű és Zamatos újra Norbival
2008-04-01 22:09:26

A korábbi sikeres együttműködés tapasztalatai alapján az év eleje óta folytak a tárgyalások, az egyeztetések és a termékfejlesztés a SIÓ falai között. A 2008. március 26-án aláírt szerződés értelmében hamarosan a polcokra kerülnek az Update 1 emblémával ellátott kifejezetten az aktív életet élő, reforméletmódot folytató, energiaszegény, ugyanakkor zamatos élelmiszereket fogyasztók számára készülő SIÓ termékek.


„A közös fejlesztés eredménye fantasztikus, egészséges és energiaszegény üdítőcsalád lett, amely nyárig a hazai boltokba kerül! Idd magad karcsúra! Te is kipróbálhatod, hiszen Update! Az élvezhető fogyás mindenki számára elérhető. A garanciát a SIÓ jelenti." - olvasható a Norbi Update online oldalain.
„Fontosnak tartjuk, hogy a hazai zamatok a funkcionális italokat fogyasztó, tudatosan táplálkozó fogyasztók számára is elérhetőek legyenek, 4 felfrissült ízben, amelyek változatosságot vihetnek az energiaszegény italok meglehetősen egysíkú világába." - jelentette ki Zarándy Katalin, a SIÓ-Eckes Kft. marketing igazgatója.

„Stratégiai együttműködésünk hátterében áll az is, hogy fokozottan figyelünk a hazai fogyasztók igényeire és törekedünk arra, hogy jól ismert hazai márkák egymást erősítve nyújtsák számukra a legjobb megoldást" - mondta Fazekas Endre, a SIÓ-Eckes Kft. ügyvezető igazgatója, a szerződés aláírásakor.