A gyümölcs legjavát adjuk az egészséges és élvezetes élethez

 
SIÓ'77 Nyereményjáték
2008-04-01 22:07:12

A tavaly 30. születésnapját ünneplő SIÓ márka 2007-ben többféle formában is köszöntötte hűséges fogyasztóit. Ezek egyike a tavasztól őszig tartó nyereményjáték volt, melyen sok más értékes nyeremény mellett fődíjként egy autót sorsoltak ki, a Skoda Mentes Autóház/Mentes cégcsoport támogatásával.

A nyertes lébényi családanya először nem hitt a fülének, végül 2008. március 03-án vették át az egyedi rendelésű Skoda Roomstert.

Esős reggel virradt a fővárosra március 3-án, a nyereményautó átadásának napján. 10.30-kor megérkezett az öttagú család a XIX. kerületi autószalonba, hogy átvegyék az autót.

A szülők nagy örömmel és büszkeséggel ismerkedtek a legújabb családtaggal. Az édesanya elmondta, hogy a család rengeteg SIÓ gyümölcslevet iszik, kedvencük az őszibarack.

Lenzsérné a nyereményjátékról a kolléganőjétől hallott, ezt követően küldte el az 5db SIÓ 1 literes gyümölcslé vonalkódját, majd még 14-szer a továbbiakat.

A gyerekek, a 6. osztályos Lenzsér Anita és a harmadikos győri gimnazista Lenzsér Gábor, aznap nem mentek iskolába. Nekik is nagyon tetszett az Roomster, a mérnöknek készülő nagyfiú már alig várja, hogy megszerezze jogosítványát és vezethessen.

„Biztosak vagyunk abban, hogy a Skoda Roomster nagyon jó helyre került” – mondta el Zarándy Katalin a SIÓ-Eckes Kft. marketingigazgatója.

Balról jobbra: Zarándy Katalin, Varga Andrea (SIÓ márkamanager), Lenzsér Istvánné (nyertes), Lenzsér Gábor, Lenzsér Anita, Lenzsér István, Franck Péter, Budavári Judit